Ingrediente:
- 220g zahar
- 100g faina
- 200 ml lapte fierbinte
- 50 ml ulei
- 1 galbenus de ou
- 50g cacao
- 1 praf de sare
- 1 praf bicarbonat de sodiu
- 250g faina
- 15g praf de copt
Instructiuni:
- Se mixeaza ingredientele in ordinea scrisa ( da, faina e de doua ori )
- Cernem faina pe masa de lucru si se rastoarna aluatul
- Aluatul este lipicios , nu trebuie adaugata faina, doar putin deasupra
- Intindem o foaie cu grosimea de 1 cm
- Cu ajutorul unui pahar formam biscuitii
- Trecem paharul sau forma prin faina sa nu se lipeasca de aluat, de fiecare data cand formam un biscuite
- Punem pe o tava hartie de copt si deasupra biscuitii
- Coacem biscuitii la cuptorul preincalzit 180 grade timp de 5-7 min
- Faceti testul cu scobitoarea.