Altfel de bolognese

Ingrediente:

  • 1 kg carne tocata
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 rosie tocata
  • 4 catei usturoi
  • 400-500 ml sos de rosii
  • sare, piper, cimbru, oregano, busuioc sau condimente carne tocata
  • mozarella

Instructiuni:

  1. se razuiesc morcovii , ceapa si usturoiul pe razuitoarea cea mai mica
  2. se pune la calit (beaun/soute) 5 min uleiul cu legumele razuite
  3. se adauga si carnea tocata si se amesteca pana cand carnea e facuta
  4. se adauga sosul de rosii si rosia taiata cuburi
  5. se adauga condimentele
  6. Se pune 45 min la high pressure 
  7. se fierb separat spaghetele
  8. se razuieste mozzarela si cand pastele sunmt facute se pune in farfurie pastele, sosul cu carnea si deasupra mozarella razuita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *