Pandispan

on

Pandispan de vanilie:

1 ou (50 g) + 25 g zahar tos + 25 g faina (+ vanilie + sare)

Pandispan de cacao: ( se inlocuieste 1/4 din faina cu cacao)

1 ou (50 g) + 25 g zahar tos + 19 g faina + 6 g cacao (+ 1 varf de cutit vanilie + sare)

(faina + zaharul sunt in cantitati egale si adunate cantaresc cat ouale)

Ingrediente pentru un blat de 25 cm diametru:

  • 10 oua adica 500 g
  • 250 g zahar tos
  • 188 g faina alba de patiserie tip 000
  • 62 g pudra de cacao
  • un plic de zahar vanilat
  • o esenta de vanilie
  • un varf de cutit de sare

Se pune la 170 grade timp de 30 minute. Se verifica cu scobitoarea daca se lipeste aluatul. Daca se lipeste inseamna ca mai trebuie lasat pana nu se mai lipeste de scobitoare

 

 

2 Comments Add yours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *