Ingrediente pentru blat:
- 6 oua
- 130g zahar
- 40 ml ulei
- 40g cacao
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 90g faina
- putina sare
Ingrediente pentru umplutura:
- 250 ml mascarpone
- 500g branza de vaci
- 100g unt moale
- 100g zahar ( de preferat pudra)
- 2 plicuri zahar vanilat
- 1 linguita esenta vanilie
Ingrediente pentru jeleu:
- 1 l suc de portocale
- 100g amidon
Instructiuni pentru blat:
- Se mixeaza albusurile pana devin spuma tare, apoi se adauga zaharul.
- Galbenusurile se amesteca cu esenta de vanilie si uleiul, apoi se incorporeaza in amestecul de albusuri
- Faina se amesteca cu cacaoa si sarea si se adauga peste amestec cu paleta, amestecand usor.
- Se pune la cuptor preincalzit la 180 grade , timp de 40 de minute
Instructiuni pentru crema:
- Se mixeaza mascarpone cu branza de vaci ( sa fie reci de la frigider )
- Se adauga untul moale , zaharul, zaharul vanilat si esenta
- Se mixeaza 3-4 minute pana devine omogen.
Instructiuni pentru jeleu:
- Se pune amidonul si sucul de portocale pe foc
- Se amesteca pana devine ca o budinca mai tare , 5-10 minute.