Ciorba cu perisoare

Ingrediente pentru perisoare:

  • 600g carne tocata porc + vita
  • 130g orez
  • o ceapa mare rasa marunt
  • 2 oua
  • 1 lingura mirodenia
  • 1 lingurita boia
  • sare,piper

Ingrediente pentru ciorba:

  • 2 cepe
  • un ardei
  • 1/4 telina
  • 3-4 cartofi
  • 1 patrunjel
  • 1 rosie
  • 1 lingura mirodenia
  • 200g sos de rosii
  • marar, cimbru
  • sare,piper

Instructiuni:

  1. Am pregatit carnea pentru perisoare.
  2. Am pus la calit 5 minute ceapa, ardeiul, morcovul ras cu putin ulei ( pt multicooker functia brown )
  3. Am adaugat morcovul rondele, telina, bulionul, 1,7 l apa si am dat 15 minute HP.
  4. Apoi am pus perisoarele, cartofii si dovlecelul cuburi si am pai pus 25 min pe Soup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *