Clatite cu spanac

Cantitate: 2 + 1/2 clatite

Ingrediente:

  • 1 cub spanac congelat ( 1 lingura de spanac )
  • 75 g faina
  • 125 iaurt
  • 50g ricotta/branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 vf cutit ulei de cocos

Instructiuni:

  1. Se pune cubul in apa fiarta si apoi se strecoara bine
  2. Se amesteca intr-un bol oul, iaurtul si branza
  3. Apoi se adauga faina
  4. Se amesteca apoi si spanacul in compozitia
  5. Se unge tigaia cu uleiul de cocos si se pune pe foc la temperatura medie
  6. Cand a ajuns la temperatura necesara se adauga un polonic de compozitie si se lasa pana cand se vede deasupra ca aluatul isi schimba textura pe toata suprafata, depinde de grosimea aluatului. Eu fac mai subtire deci cam 2-3 min pe prima parte.
  7. Dupa ce intoarcem pe cealalta parte o lasam cat a stat pe prima parte – 1 minut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *