Portii: 4
Ingrediente:
- 6 linguri ulei de masline
- 3 ardei iuti miciĀ ( 1 daca nu vrem sa iasa prea iute )
- 3 morcovi taiati
- 600 g carne de pui
- 2 legaturi de ceapa verde / 2 ceape albe
- 1 ardei taiat fideluta
- 12 catei de usturoi
- 500 ml apa
- 10 linguri sos de soia
- 2 linguri otet balsamic
- 3 lingurite de amidon
- 1 lingura rasa de zahar brun
- 8 linguri sos de rosii
Instructiuni:
- Se pune puiul taiat fasii la calit in uleiul de masline, timp de 5 minute
- Apoi sa adauga si ceapa, morcovul si ardeiul, aproximativ 7-10 minute
- Separat se amesteca apa,sosul de soia, amidonul, otetul, zaharul si sosul de rosii , si se adauga in tigaie, se amesteca pana se ingroasa sosul
- Se piseaza usturoiul si se adauga in tigaie si se mai lasa 1-2 minute.
- Se serveste cu orez. Pofta buna!