Ingrediente:
- 1,5 kg varza
- 2 lingurite cimbru
- 2 lingurite marar uscat
- 2 lingurite boia dulce
- sare, piper dupa gust
- 50 ml ulei
- 1 kg carne tocata porc sau amestec cu vita
- 2 cepe
- 2 ligurite de boia dulce
- sare , piper dupa gust
- 4 frunze foi de dafin
- 300 g orez
- 500 ml suc de rosii
- 500 ml apa
Instructiuni:
- Peste varza se pune cimbrul, mararul , sare, piper, boia si ulei
- Carnea tocata se amesteca cu ceapa, boia, sare, piper
- Se pune jumatate din amestecul cu varza, apoi jumatate din sosul de rosii, apoi orezul spalat din 3 ape, deasupra carnea si peste varza ce a ramas. Se mai adauga sosul de rosii ramas si foile de dafin.
- Se adauga apa si se pune 45 min pe meat/stew.